Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,310 jobs
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de service delivery afdeling Maintenance en Insurance.
Je hebt (bij voorkeur) al een eerste ervaring achter de rug als medewerker op de personeelsdienst of een sociaal secretariaat. Kennis van SAP is zeker een plus!
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de purchase afdeling.
CONSERVATORIUM MUZIEK WOORD DANS
Leuven
In het kader van het artistiek pedagogisch project van de school allerhande administratieve, financiële en logistieke ondersteunende taken voorbereiden en…
Arval
Zaventem
Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor het beheer van de poolwagens van onze klanten. Hou je van een gevarieerde job?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (1 jaar), voltijds of deeltijds, met kans op verlenging. Je kijkt templates na op hun correctheid.
Als Administratief medewerker Finance Freight & CL Belgium ben jij verantwoordelijk voor: Ben jij de tweetalige professional die purchase to pay processen…
Als administratief medewerker kom je terecht in het 3-koppige team van het vakgroepensecretariaat van de vakgroep KIMA (kinesitherapie, menselijke fysiologie en…
Sciensano
Brussels
Je beantwoordt vragen en informeert op telefonische, schriftelijke of elektronische wijze zowel de interne medewerkers als de externe partners.
BATRADE
Wezembeek-Oppem
Je staat in voor het verwerken van facturen, opvolgen van betalingen en het klasseren van dossiers. Daarnaast sta je in voor het onthaal van de klanten en het…