Administratief Medewerker jobs in Zeebrugge

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 377 jobs
Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust
Zeebrugge
Als administratief medewerker maak je deel uit van een nautisch secretariaat op één van de standplaatsen. Ben je sterk in administratief werk en teamwork ?
Agentschap Voor Maritieme Dienstverlening En Kust
Zeebrugge
Als administratief medewerker maak je deel uit van een nautisch secretariaat op één van de standplaatsen. Ben je sterk in administratief werk en teamwork ?
Iedereen heeft recht op vakantie, maar voor mensen met een beperking, ziekte of ouderdom is dit geen evidentie. Dan zijn wij mogelijks op zoek naar jou!
Ondersteunen van de Aankoop op administratief vlak, o.a.: Onze medewerkers houden van feesten en spelen, hebben een hoekje af en hebben 1 ding gemeen:
Een toonaangevende groothandel in staalproducten (staafstaal, balken, platen en buizen) zoekt een Commercieel Medewerker (m/v) om hun binnendienst te versterken…
liliane vandamme
Blankenberge
Employé d'étage entretien 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De gemeenschappelijke delen onderhouden en schoonmaken.
Sint-Amandus Psychiatrisch Centrum
Beernem
Medewerker PC Support - Netwerkbeheerder (m/v). Sharon Kyndt, HR medewerker, PC. Ervoor dat alle medewerkers binnen het centrum beschikken over efficiënte,…
DILLIS
Oudenburg
*Voor de vervanging van een collega zoeken wij een vlotte en dynamische medewerker voor onze commerciële binnendienst.**.
NH BRUGGE
Bruges
Voor NH Hotel Brugge zijn wij op zoek naar een receptionist(e). NH Brugge ligt op een ideale locatie om kennis te maken met Brugge.
Huktra
Zeebrugge
Je belangrijkste taak is het verzorgen van administratieve en communicatieve ondersteuning op onze afdelingen. Customer Service, Administratie en/of Operations.