Post your CV - It only takes a few seconds

Administratief jobs in Eeklo

Page 1 of 3,140 jobs
Dhr. De Rycke Geert
Ghent
Wij zijn opzoek naar een duizendpoot op administratief vlak, zij/hij staat de zaakvoerder bij en is het eerste aanspreekpunt van de klanten.
Je hebt ervaring als administratief bediende of onthaalbediende, bij voorkeur in een juridische omgeving. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen)…
Jean-Francois Cheyns
Ghent
Vanuit ons kantoor voeren we het backofficeproces voor laadpalen, laadpassen en energiemanagement uit en leveren we support aan ons enthousiast team van…
Dhr. Eddy Lammens
Eeklo
De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren. Je gaat aan de slag bij het regionale blad 'De Meetjeslander'. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Wij zijn op zoek naar de eerste administratief bediende die het takenpakket van de zaakvoerder zal verlichten. Wil jij graag aan de slag bij een semi start-up?
Als polyvalent administratief medewerker werk je mee in het magazijn en draag je bij tot de administratieve ondersteuning van het magazijn.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Mevr. Nathalie Standaert
Maldegem
Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar de communicatie tussen medewerkers en de eigenaar belangrijk is. Een gevarieerd takenpakket ziet zitten:
Ann Peerens
Eeklo
De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, ...).
Securex is meer dan 100 jaar geleden ontstaan en onze kracht schuilt in de verschillende diensten die wij aan onze klanten voorstellen.