Post your CV - It only takes a few seconds

Administratief jobs in Haasrode

Page 1 of 2,378 jobs
Je ondersteunt de groepsdiensten en dit in de hoedanigheid van administratief projectmedewerker. Wij bieden jou een job in een fijn team passend binnen een…
Je hebt ervaring als administratief bediende of onthaalbediende, bij voorkeur in een juridische omgeving. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen)…
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Wij zijn op zoek naar een voltijds administratief medewerker die ondersteuning zal bieden aan verschillende groepsleiders en onderzoeksgroepen.
Is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Vers fruit op het werk *.
Voedselteams vzw
Leuven
Met referentie Sollicitatie Administratief medewerker. Je wordt als administratief medewerker aangeworven in een deeltijds contract van 19-25 uur/week, in…
VIB Headquarters
Leuven
VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van het leven, gezondheid en ziekte. Je werkt zelfstandig en hands-on.
Je bent een allround administratief medewerker. Wij bieden je een deeltijds contract (50%) voor één jaar, met zicht op een verlenging, in een boeiende omgeving.
VOEDSELTEAMS
Heverlee
Je wordt als administratief medewerker aangeworven in een deeltijds contract van 19-25 uur/week, in overleg te bepalen, voor onbepaalde tijd.
V I B
Leuven
Wij zijn op zoek naar een voltijds administratief medewerker die ondersteuning zal bieden aan verschillende groepsleiders en onderzoeksgroepen.
Francis Van Haver
Leuven
Wij zoeken een voltijdse Administratief bediende voor de back-office in onze administratieve zetel in Leuven. Bestellingen plaatsen, ontvangen en verwerken.