Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,710 jobs
Je hebt ervaring als administratief bediende of onthaalbediende, bij voorkeur in een juridische omgeving. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen)…
€1.872 per maand
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Maar je moet ons niet zomaar geloven.
Amplo
Lummen
Je kan basis administratief werk verrichten. Wij zoeken een administratief bediende die bij VSS-Lummen kan gaan werken. Planningen van het personeel opstellen.
SINT-JAN BERCHMANSINSTITUUT
Zonhoven
Voor een secundaire school met leerlingen van het derde tot en met het zesde jaar zoeken we een halftijdse medewerker, met zowel een taak als administratief…
Agilitas
Heusden-Zolder
Ben jij administratief sterk en zoek jij een deeltijdse job in de namiddag? Voor een klant in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief…
Agilitas
Heusden-Zolder
Voor een klant in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker/kassamedewerker. Zoek je een afwisselende job in de administratie in…
Stad Lommel
Lommel
Integer, loyaal en kwaliteitsvol werken. Zelfstandig en in team werken. Ervaring bij een financiële dienst is een pluspunt.
SVK MIDDEN-LIMBURG
Zonhoven
De financieel administratief bediende werkt onder leiding en toezicht van de coördinator en rapporteert aan de coördinator van SVK Midden-Limburg vzw.
Team Hasselt
Hasselt
Je staat in voor het aanvragen van vergunningen aan de verschillende instanties. Het opmaken van de signalisatieplannen die bij deze vergunningen horen.
Agilitas
Beringen
Wij zoeken een vlotte en vriendelijke balie/administratief medewerker met interesse in de bouwsector. Kijk dan zeker even verder!