Administratif jobs in Bassevelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Onze klant is een supermarkt in Lievegem. Wij zoeken een administratief bediende (m/v) die graag volgend takenpakket op zich neemt:
Vibe De Taeye
Sint-Martens-Latem
Je komt terecht binnen een team van 4 dat instaat voor compliance, kwaliteit en regelgeving rond een product assortiment.
Vlerick Business School
Ghent
Are you a creative, hands-on, flexible goalgetter with a client centred spirit? Would you like to combine your passion for administration with some action ?
Onze klant is een onafhankelijke mutualiteit met hoofdzetel in Gent. Tempo-Team Gent Office zoekt een medewerker vervangingsinkomen (m/v) in Gent.
Mevr. Sofie Jouret
Ghent
Na een grondige inwerkperiode word je op termijn verantwoordelijk voor: Een correcte en snelle loonverwerking; Controle van de loon- en salarisgegevens;
Mevr. Marie Martens
Ghent
Bij Corilus beschouwen we onze mensen als ons grootste kapitaal. We evolueren dan ook constant om van Corilus ‘a great place to work’ te maken.
Dhr. Rosseel
Ghent
Ontvangst klanten, guests B&B inchecken en verwelkomen, en leveringen in ontvangst nemen. U neemt de telefoon aan en noteert boodschappen.
Mevr. Saskia De Groot
Ghent
Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en België.
Effectuez votre stage au sein de l’équipe Absentéisme de notre service de contrôle médical où vous apportez un soutien administratif et assurez le suivi et les…
Fleur Deprez
Ghent
Controle of er wordt voldaan aan de selectiecriteria, de nodige documenten. Verzamelen/opvragen en dossier opstellen in de huisstijl.