Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Administration jobs in Zolder

Page 1 of 360 jobs
Dhr. Mehdi Davoudi
Hasselt
Je staat in voor de organisatie van een tandartspraktijk. Je zorgt voor het onthaal van de patiënten, je beantwoordt de telefoon, je legt afspraken vast.
Dhr. Rik De Bruycker
Beringen
U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten…
Tara Valeri
Zonhoven
Voor onze klant in Zonhoven zijn we op zoek naar een Productiemanager. Als productiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de productie ten…
Wesley Olsson
Houthalen-Helchteren
Als kassaverantwoordelijke sta je in voor het onthaal van de klanten alsook het correct afhandelen van de aankopen. De activiteiten van een team coördineren.
Team Topskills
Houthalen-Helchteren
Voor een klant in Limburg zijn we op zoek naar een garageverantwoordelijke. Je organiseert en houdt toezicht op een ploeg mecaniciens. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Lien Theuwissen
Houthalen-Helchteren
Lassen van Aluminimum en Inox. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen. Je werkt in een fulltime functie.
Hyundai Construction Equipment Europe
Tessenderlo
At the moment we are looking for a motivated high potential to join our Administration Department as a Temporary Credit Control Assistant. What’s in it for you?
Mevr. Tiziana Treccase
Hasselt
Als ethical hacker onderzoek je het beveiligingsniveau van de IT infrastructuren van onze klanten. Je maakt gebruik van je creatief denken en handelen zodat je…
Dhr. Peter Grevendonk
Zonhoven
Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur 6 mois. Beschikken over de nodige vaardigheden voor het geven van de lessen L.O.
Mevr. Ann Ketelslegers
Hasselt
Je bent verantwoordelijk voor één werf en houdt een eenvoudige administratie bij. Je ondersteunt en stuurt dagdagelijks eigen personeel en onderaannemers aan.