Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 339 jobs
azgroeninge
Belgium
Az groeninge is, samen met de ziekenhuizen van Deinze, Waregem, Izegem en Maria Middelares in Gent, Ronse en Zottegem lid van het ziekenhuisnetwerk E17.
ZNA Jan Palfijn in Antwerpen zoekt een voltijds afdelingshoofd voor de Centrale Sterilisatie afdeling. ZNA Jan Palfijn te Merksem. Je volgt de uurroosters op.
azgroeninge
Belgium
€4 per uur
Az groeninge is, samen met de ziekenhuizen van Deinze, Waregem, Izegem, Maria Middelares in Gent, Ronse en Zottegem lid van het ziekenhuisnetwerk E17.
Je geeft leiding aan het team van de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk (IDPBW) van Stad Brugge bestaande uit 2 preventieadviseurs niveau…
1 - Werken bij de VUB. De Vrije Universiteit Brussel staat al bijna 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze…
Je werkt nauw samen met je collega’s en het afdelingshoofd. Werken bij het Wit-Gele Kruis is meer dan een job. Je hebt het hart op de juiste plaats:
Antwerp (city)
Wij jij bijdragen aan een werkomgeving waarin je elkaar steunt, stimuleert en patiëntgericht denkt en handelt? De operationele planning van de activiteiten;
Als afdelingshoofd ben je, samen met je collega, de eindverantwoordelijke voor dit deel van onze bouwprojecten. Dit zowel qua installatie als qua exploitatie.
Als Vlaamse Openbare instelling biedt het UZ Gent een innovatieve werkomgeving: Hightech, een levendige academische werking met aandacht voor onderwijs,…
az West
Veurne
Bij afwezigheid van het afdelingshoofd ben je in staat de keukenactiviteit aan te sturen; In az West werken een 700-tal mensen. Zoek jij een uitdagende job?