Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 848 jobs
Afwassen en de vaat opbergen. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor…
Studer Agency Events
Antwerp (city) +1 location
Studer Agency Events houdt zich bezig met het organiseren en begeleiden van evenementen over heel het land. Van trouwfeesten tot festivals, van doopfeesten tot…
Amplo
Antwerp (city)
Opruimen en afwassen tijdens een muziekfestival in Antwerpen. Op zoek naar een leuke bijverdienste als jobstudent/e dit weekend tijdens een muziekfestival?
VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX
Antwerp (city)
Afwassen van het werkgerief en de atelier proper maken. Wassen en strijken van de schorten. Maandag tot en met zaterdag 15:00 u.- 19:30 u.
UC BELGIUM MINDMOVER
Antwerp (city)
Een onderdeel zal ook afwassen zijn dit is voornamelijk de glazen leegkappen en in bakken plaatsen. Wij zijn op zoek naar een afruimer/afwasser voor het…
HEPA NV
Wilrijk
Hepa is een bedrijf dat o.a. Actief is binnen de ziekenhuis horeca. Augustinus te Wilrijk zijn wij op zoek naar: Maandag, woensdag, zaterdag en zondag.
Ruben Vanderhoydonk
Oud-Heverlee
Opruimen en afwassen na workshops. Voor onze klant, een toonaangevende onderneming in Haasrode gespecialiseerd in kookworkshops en het aanbieden van…
De Comptoir
Wilrijk
De Comptoir is een leuke bar-resto te Wilrijk met een mooi terras. Er heerst een zeer aangename en warme sfeer dankzij ons topteam.
Mevr. Cathy Naudts
Bruges
Afwassen en de vaat opbergen. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de aan u toegewezen appartementen: Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Sam Wydooghe
Leuven
Koffiebar zoekt een nieuwe medewerker. Je staat in voor het serveren van koude en warme dranken. Je serveert ook lichte maaltijden.