Afwassen jobs in Eindhout

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 94 jobs
Afwassen en de vaat opbergen De keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken. [Perfectie@home][Perfectie_home] biedt je een aantrekkelijke job als…
GREENHOUSE HERENTALS
Westerlo +5 locations
Afwassen en de vaat opbergen De keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken. Gezinnen regio Westerlo zoeken dringend hulp in het huishouden.
Na een opleiding onder leiding van een ervaren medewerker, kan je als crew autonoom aan de kassa of in de keuken aan de slag! Je taken zijn zeer verscheiden:
2 MIE MAAN
Herselt
Je staat in voor allerhande taken in de keuken zoals groenten snijden, pannenkoeken bakken, borden dresseren, afwassen, frieten bakken, ...
RESTAURANT NOMAD
Mol
Voor ons restaurant in het centrum van Mol zijn wij momenteel op zoek naar een afwasser die ook meehelpt in de keuken. Je zal helpen bij de voorbereidingen.
Mevr. shirley
Diest
Als lid van ons team draag je actief bij aan de goede werking van het restaurant. Als veelzijdig teamlid ben je in staat om verschillende uitdagingen aan te…
DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE
Herentals +2 locations
Afwassen en de vaat opbergen De keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken. Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas?
TRIXXO HOME LUMMEN
Lummen
Afwassen en de vaat opbergen De keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken. Ben jij een spring-in-het-veld die van aanpakken weet en graag een huishouden…
GREENHOUSE HERENTALS
Herentals
Afwassen en de vaat opbergen De keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken. Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden.
DE BLEUK
Herk-de-Stad
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de afwaskeuken van ons woonzorgcentrum. Je zal instaan voor onder andere de afwas en het onderhoud.