Afwasser jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 58 jobs
Binnen het takenpakket van afwasser valt ondermeer de dagelijkse opvolging van alles vaat (grosse plonge) uit de keuken alsook de vaat uit de middagdienst.
Mevr. Maelfait
Kuurne
Voorbereiden van gerechten, wassen en snijden van groenten, dresseren en inpakken van maaltijden. Onderhoud en schoonmaken van werkplek en machines.
Voor een restaurant in de regio van Waregem. Een job met kans op vast in een dynamische firma.
DOMEIN VOSSENBERG
Hooglede
Zoekt afwassers voor tijdens het weekend. Momenteel zijn wij vooral op zoek naar afwassers voor op zondag. Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan…
Mevr. Sophie Delbeke
Kortrijk
Ondersteuning bieden aan de kok. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ingrediënten doseren en mengen. Het werkblad en het keukengerei klaarmaken.
Hanssens Catering
Wevelgem
Je helpt bij het bereiden en afvullen van de maaltijden. Je staat in voor de voorbereiding van de menucomponenten en verpakkingen voor de volgende dag(en).
De Mart
Harelbeke
Voor ons restaurant in Harelbeke (Gentsestraat) zijn we op zoek naar iemand die ons keukenteam komt versterken als afwasser. Je bent proper en hygiënisch.
Ervaring als schoonmaakster of afwasser is een grote plus! Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team waar je de rol van afwasser en poetser op je…
Inge Motte
Menen
Je helpt in onderlinge samenwerking met andere disciplines de doelstellingen van het woonzorgcentrum te realiseren: Niveau non précisé Domaine non précisé.
Agilitas
Deerlijk
Als keukenhulp kom je terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Je bent een team player.