Afwasser jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 45 jobs
DE OUDE NOTELAAR
Roeselare
Afwas en poetsen / helpen met voorbereidingen zoals groentjes kuisen ....enz . Tijdens de week enkel 's middags za-avond en / of zondag middag.
Binnen het takenpakket van afwasser valt ondermeer de dagelijkse opvolging van alles vaat (grosse plonge) uit de keuken alsook de vaat uit de middagdienst.
Agilitas
Diksmuide +1 location
We zoeken een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker om ons team te versterken. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen. Je woont in de regio.
POP-UP Bakkerij Dewitte
Bruges
Voor onze pop-up zaak in Brugge (Sint-Andries) zijn we nog op zoek naar enthousiaste flexi-job afwassers. Bedoeling is dat je zondag, maandag en/of woensdag in…
Mevr. Rebecca Bekaert
Deerlijk
We zijn op zoek naar een kok voor versterking van ons keukenteam. Dit voor de koude keuken maar ook om de warme keuken te leren en onder de knie te krijgen.
ALPHA SUSHI KOKSIJDE
Bruges
Je staat in voor de volledige bereiding van de sushigerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken netjes blijft en ruimt op. Ook help je mee met de afwas.
Restaurant 't Hazeveld
Ardooie
Restaurant ’t Hazeveld zoekt jonge enthousiaste keukenhulp. Hotelschool of ervaring is een pluspunt. Full-time job om ons team te versterken.
Interesse in deze functie als afwasser? Voor de cafetaria van een woonzorgcentrum te Kortrijk gaan wij op zoek naar een tijdelijke medewerker aan de afwas, dit…
Dhr. Desmadryl Kenny
Diksmuide
Zin om aan de slag te gaan in een gevarieerde job als keukenhulp? Bistro Medard bestaat uit een klein team bestaande uit de kok zaakvoerder Kenny samen met zijn…
Wat verwachten we van de afwasser. Voor een feestzaal regio Diksmuide zoeken wij een afwasser die wilt werken als flexijob. Spreekt deze functie je aan?