Afwasser jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 27 jobs
Jobfixers Brugge2 - Industry
Damme
Voor een zeer leuke brasserie te Damme zijn wij op zoek naar een afwasser/keukenhulp voor onmiddellijke opstart. U komt er terecht in een leuk en hecht team.
RESTAURANT DE PEPERMOLEN
Bruges
Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In onze keuken zal je instaan voor het machinaal afwassen van de vaat en het netjes houden van…
DE HALVE MAAN
Bruges
Na een interne opleiding sta je in voor de volgende uitdagingen: Afwassen van alle keukenmaterialen, dit is je hoofdtaak. Snijden en wassen van groenten.
POP-UP Bakkerij Dewitte
Bruges
Voor onze pop-up zaak in Brugge (Sint-Andries) zijn we nog op zoek naar enthousiaste flexi-job afwassers. Bedoeling is dat je zondag, maandag en/of woensdag in…
PART TIME KEUKENMEDEWERKER/AFWASSER REGIO BRUGGE. Je helpt bij de vvoorbereidingen van/in de keuken, snijden van groeten, klaarzetten van mis-en place ed.
Marc Myssen
Damme
Je helpt mee met de bereiding van onze klassieke gerechten. Je bereidt zowel koude als warme gerechten. Je werkt volgens een vast menu.
Classeslager Jarno en Sylvie
Knesselare
Voor onze slagerij in Knesselare zijn we op zoek naar flexi job afwassers. Bedoeling is dat je in ons atielier al het afwaswerk voor jouw rekening neemt.
PHARE DE VIE
Sint-Andries
Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,...
Afwas en keukenhulp, minstens 17 jaar. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, opleiding in de zaak. Groenten en fruit wassen en schoonmaken.
Voor een tearoom zoeken we versterking in de keuken. Dit betreft een voltijdse job. We zoeken iemand die zowel de zaal als de keuken aankan, maar de focus ligt…