Afwasser jobs in Mol

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 28 jobs
Brasserie Rekruut
Turnhout
Het reinigen van bestek, glazen en servies. Werkaanbieding tussen 16.00u en 23.00u. Maak een afspraak met de verantwoordelijke hr.
Woon- en Zorgcentrum Immaculata
Pelt
Onderhoud van de keuken / afwas. Ordelijk en hygiënisch werken procedures kunnen opvolgen. De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken.
TRIXXO JOBS HAM
Paal
Voor een bedrijf actief in de evenementensector, dat tevens ook allerhande partymateriaal verhuurt, gaande van tafels, staantafels, stoelen, borden, glazen,…
Mevr. Marianne Wouters
Heusden-Zolder
Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de keukenuitrusting. Niveau non précisé Domaine non précisé.
De zaak bestaat bijna zes jaar en werd opgericht door de zaakvoerder en zijn partner. Momenteel werken er ongeveer 6 personen. Al enige ervaring met afwas.
Pasko Feestservice
Dessel
Voor onze feesten en events zijn we nog op zoek naar een flexijob keukenhulp. Een gevarieerde job zowel qua inhoud als qua locatie waar je werkt.
Je hebt reeds ervaring als afwasser in een brasserie. Nieuw en moderne zaak die zowel zijn focus legt op brasserie en aansluitend het ijssalon voor de winter …
Brasserie Het Park
Vosselaar
Wij zoeken versterking voor ons keukenteam. Vraag naar Wim Sterkens mocht je bellen 014/75 52 51.
FRITUUR N18 VOF
Balen
Als medewerker / mederwerkster in onze frituur zal je meehelpen met de voorbereidingen *. Voedingsmiddelen helpen klaarmaken of opwarmen *.
Momenteel zijn wij op zoek naar een afwasser die deeltijds wenst te werken. Wij bieden je een deeltijdse job als afwasser in een aangename en informele omgeving…