Afwasser jobs in Temse

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 52 jobs
NH HOTEL GROUP | NH Collection Antwerp Centre
Antwerp (city)
Als Schoonmaker/Afwasser zorg je ervoor dat de keuken helemaal schoon en gereinigd blijft en ben je een ondersteuning voor de F&B. Heb je oog voor detail?
FLEXTRA INTERIM
Saint-Nicolas
U heeft ervaring als afwasser. Voor een goeddraaiende zaak te Sint-Niklaas zoeken wij een afwasser. U bent per direct beschikbaar.
NH HOTEL GROUP | NH Collection Antwerp Centre
Antwerp (city)
NH Collection Antwerp Centre is het allereerste NH-hotel in Antwerpen en ligt in het hart van de diamantstad, recht tegenover het centraal station.
ISS zoekt een gemotiveerde afwasser voor een deeltijdse functie in regio Puurs. U bent verantwoordelijk voor het werk dat door de chef de partie en / of kok aan…
VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX
Antwerp (city)
Afwassen van het werkgerief en de atelier proper maken. Wassen en strijken van de schorten. Maandag tot en met zaterdag 15:00 u.- 19:30 u.
UC BELGIUM MINDMOVER
Antwerp (city)
Wij zijn op zoek naar een afruimer/afwasser voor het wintercafé "2512" in Antwerpen op de Groenplaats. Je zal instaan voor het afruimen van de tafels dus je…
De Comptoir
Wilrijk
De Comptoir is een leuke bar-resto te Wilrijk met een mooi terras. Er heerst een zeer aangename en warme sfeer dankzij ons topteam.
Je zal aan de slag gaan als afwasser aan een industriële afwaslijn. Voor een externe afwasdienst gelegen in Melsele zijn we op zoek naar jobstudenten die…
Onze klant is één van de grootste sauna?s van het land. Laat je meevoeren op een reis rond de wereld van sauna en wellness ontdek onze uitgebreide waaier aan…
Tivoli kasteel Mechelen
Mechelen
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse afwas van restaurant en feesten. Onderhoud van de werkplek en bij grote feesten ook onderhoud van de toiletten.