Afwasser jobs in Wuustwezel

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 24 jobs
NH HOTEL GROUP | NH Collection Antwerp Centre
Antwerp (city)
Als Schoonmaker/Afwasser zorg je ervoor dat de keuken helemaal schoon en gereinigd blijft en ben je een ondersteuning voor de F&B. Heb je oog voor detail?
NH HOTEL GROUP | NH Collection Antwerp Centre
Antwerp (city)
NH Collection Antwerp Centre is het allereerste NH-hotel in Antwerpen en ligt in het hart van de diamantstad, recht tegenover het centraal station.
HENRI-AUGUST
Antwerp (city)
Als afwasser bent u verantwoordelijk voor het afwassen en proper houden van de keuken- en restaurantomgeving van August.
AXXES - JAWI
Antwerp (city)
Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar afwassers, het betreft werken tot 1.30, enkel studenten boven de 18 komen in aanmerking.
GOUDEN KROON
Malle
Voor ons Chinees restaurant zijn wij op zoek naar een afwasser voor het afwassen van het servies, het op orde houden van de keuken en opruimen.
Butcher's Coffee
Antwerp (city)
Butchers Coffee is een toffe koffiebar te Antwerpen waar ook ontbijt en lunch wordt geserveerd. Deze wordt gerund door een jong gepassioneerd team dat door hun…
DE BOERDERIJ HEGGET
Merksplas
Smaakhoeve De Lochtenberg is een boerderij in Merksplas waar opnieuw, net zoals vroeger, ambachtelijke boerderijproducten worden gemaakt.
Eetcafé 't Klokske
Antwerp (city)
Eetcafé ´t Klokske bevindt zich in hartje Antwerpen op het bekendste plein van de stad, de Groenplaats. Wij bieden u een uitgebreide drankenkaart en een hoop…
Brasserie Het Park
Vosselaar
Wij zoeken versterking voor ons keukenteam. Vraag naar Wim Sterkens mocht je bellen 014/75 52 51.
Bistro Steiger3
Hoboken
Steiger3 is een Bistro gelegen aan de Schelde in Hoboken met uniek uitzicht! Grote parking met nieuwe speeltuin en een gezellig terras.