Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Afwasser jobs in Zeebrugge

Page 1 of 28 jobs
EETKROEG DE PAPIL
Sint-Michiels
Je staat in voor een vlekkeloze afhandeling van de afwas in een kleine, familiale brasserie. Daarnaast moet je ook in staat zijn om kleine taken voor je…
APERO FISH PALACE
Ostend
Zaakvoerders Stephanie en Hans zijn op zoek naar een afwasser voor hun familiebedrijf in hartje Oostende APERO Fish PALACE. Werkuren van 12u00 tot 15u00.
Mevr. Mieke Govaert
Blankenberge
Mise en place in de keuken; Afwas en opkuis in de keuken. De goederen ontvangen en controleren. De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer.
POP-UP Bakkerij Dewitte
Bruges
Voor onze pop-up zaak in Brugge (Sint-Andries) zijn we nog op zoek naar enthousiaste flexi-job afwassers. Bedoeling is dat je zondag, maandag en/of woensdag in…
piet thaens
Bruges
Je staat mee in met het team om gerechten voor te bereiden. Daarnaast kan je ingezet worden om mee te helpen verkopen in de winkel wanneer het zich voordoet.
Ingrid Michils
Ostend
Je verzorgt de koude keuken: Groenten snijden, de borden garneren, spaghetti opwarmen, snacks maken, broodjes beleggen, ... De ingrediënten doseren en mengen.
Nathalie Bauwens
Blankenberge
Je helpt met het maken van slaatjes in de keuken en je doet de afwas. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ingrediënten doseren en mengen.
heidi
Sint-Laureins
Commis de cuisine 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...).
Dirk Hendrix
Ostend
Je taken zien er als volgt uit: Bakken van verse pannenkoeken en wafels; Keuken proper en op orde houden; In de week van 14h00 tot 18h00.
Voor een klant te Knokke, een gerenomeerde slagerij/traiteur, zijn wij op zoek naar een keukenhulp (m/v). Willen werken in service coupée, idealiter iemand die…