Afwasser jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 29 jobs
Afwasser, afwas, afwassen, keukenhulp, Bilzen, Riemst, Hoeselt. … Voor onze klant in regio Bilzen, zijn we op zoek naar een afwasser.
Mevr. THEUNKENS Chantale
Hasselt
Instaan voor een nette en verzorgde afwas - instaan voor het onderhoud van de keuken, alle daarmee verbonden ruimtes, apparaten, materialen .....).
DE POTTER
Bree
Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de afwaslijn in onze zaak te Bree. Occoasioneel help je mee bij het uitscheppen van ijsjes of de voorbereidingen…
Afwasser, afwas, afwassen, keukenhulp, Bilzen, Riemst, Hoeselt. … Voor onze klant in regio Bilzen, zijn we op zoek naar een afwasser.
Brasserie De Gerlache
Hasselt
Voor onze brasserie in Hasselt (De Gerlachestraat) zijn we nog op zoek naar flexi job keukenhulp. In deze functie is het de bedoeling dat je ter ondersteuning…
Dhr. Michel Vangronsveld
Zonhoven
In het WZC H Catharina zijn 5 verblijfsafdelingen en 60 assistentiewoningen. Opzet is dat de oudere bewoner er op een huiselijke manier woont en de passende…
Je hebt al enige ervaring opgedaan als afwasser. … Je staat in om de afwas te doen van keukenmateriaal. … Je hebt er geen probleem mee om lange dagen te werken en…
RISTORANTE PIZZERIA IL CANNICCIO
Heusden-Zolder
Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de keukenuitrusting. … Je kan vlot communiceren in het Nederlands.
Rudi Stas
Hasselt
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een toffe sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! … Commis de cuisine 6 mois.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Ben jij de gedreven en flexibele keukenmedewerker die we zoeken? … Je bent verantwoordelijk voor de koude keuken van de brasserie.