Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 504 jobs
Agilitas
Tisselt
€18 per uur
Voor een logistiek bedrijf in Tisselt zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om te orderpicken. Heb je reeds ervaring als orderpicker en heb jij gevoel…
Agilitas
Antwerp (city)
Voor meer info, bel ons kantoor Agilitas Merksem via 03 800 55 70. Ben jij een administratieve duizendpoot en is klantvriendelijkheid je paradepaardje?
Agilitas
Antwerp (city) +1 location
Voor een supermarkt in Antwerpen zijn wij op zoek naar een medewerker (m/v) voor de afdeling groenten en fruit. Op zondag is dit van 8 uur tot 12 uur.
Agilitas
Antwerp (city)
Voor de recyclage van loodbatterijen bij verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar sterke arbeiders met VCA attest. Openbaar vervoer is geen optie.
Agilitas Boom
Tisselt
€18 per uur
Je werkt van maandag tot vrijdag (starten tussen 7 en 9) of enkel tijdens de vakantieperiode. Jouw taak bestaat uit het orderpicken van goederen:
Agilitas
Antwerp (city) +3 locations
Ben jij op zoek naar een uitdaging waar techniek en voeding zich vermengen tot een boeiende job? Ben jij een teamplayer en is communicatie belangrijk voor jou?
Agilitas
Rijkevorsel +1 location
Ben je op zoek naar een bijverdienste in de retailsector? Dan ben je bij Action aan het juiste adres voor een studentenjob ! Netjes houden van de winkel.
Agilitas
Antwerp (city)
Wij zijn op zoek naar een ervaren reachtruckchauffeur / heftruckchauffeur voor een bedrijf in de Antwerpse Haven. Deze job zou op oproepbasis zijn.
Agilitas Group
Antwerp (city)
Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Dan ben jij de collega die we zoeken!
Agilitas
Willebroek +5 locations
Voel jij je helemaal thuis in de productiewereld? Dan is deze job iets voor jou! Als productiemedewerker maak je deel uit van een klein familiebedrijf.