Agilitas Care jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 33 jobs
Agilitas
Vilvoorde +1 location
Vanuit onze customer care centra behartig je de belangen van één of meerdere klanten van A tot Z (van orderintake tot voorbereiding facturatie).
Agilitas
Ardooie
Als customer care medewerker (of klantendienstmedewerker) sta je in voor het telefonisch contact met de klant. Je kunt volgende vragen/cases verwachten:
Agilitas Care
Ghent +13 locations
Voor een jonge budgethoudster (9 jaar) uit Gent zijn we op zoek naar een creatieve en vrolijke persoonlijk assistent. Zorgbegrip voor de aard van de beperking.
Agilitas
Aartselaar
Als Medewerker op de Customer Care afdeling ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve ondersteuning van de…
Agilitas Care
Kapellen
Voor een klant van ons in de zorgsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Pab Assistent(e) voor een tewerkstelling van 20 uur per week.
Agilitas Professional
Turnhout
Pharma & Care belevert ziekenhuizen, groothandels, apotheken en huisartsen. Functioneel valt Pharma & Care samen met Mikropakket en Extra@Home onder de business…
Agilitas Care
Asse
Ben je sportief en sociaal? Ben je vrij op maandag, woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag? Heb je de loopmicrobe te pakken? Je hebt geen schrik van honden;
Agilitas Care
Brasschaat
Voor een klant te Brasschaat zijn wij op zoek naar een persoonlijke assistent(e). U staat in voor het begeleiden van een persoon tijdens haar dagelijks leven :
Agilitas Home Services
Tongeren +1 location
Dan ben je bij Agilitas Home Services en Care aan het juiste adres! Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de…
Agilitas Care
Kampenhout
Heb je een hart voor jouw medemens en wil je graag bijdragen aan het welzijn van een budgethouder? Dan hebben we jou nodig! Maandag tot en met vrijdag: