Agilitas jobs in Ghent

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 320 jobs
Agilitas
Ghent +2 locations
Agilitas Gent-Zeehaven is op zoek naar een magazijnier voor het economaat van de keuken van Volvo Cars Gent. Je bent verantwoordelijk voor het economaat (rekken…
Agilitas
Nazareth
Voor een supermarkt in Eke Nazareth zijn wij opzoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je helpt de goederen op zijn plaats te zetten. Je kan in het weekend werken.
Agilitas
Ghent
Voor een voorname speler in de logistiek, met een afdeling in de Gentse haven, zoeken wij orderpickers. Je maakt bestellingen klaar voor de klant.
Agilitas
Ghent
Voor Albert Heijn Korenmarkt zjin we op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers die losse dagen in de week en weekends kunnen werken.
Agilitas
Ghent
Voor Albert Heijn Overpoort zjin we op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers die losse dagen in de week en weekends kunnen werken.
Agilitas Home Services
Ghent
Je staat er niet alleen voor, de consulent van Agilitas en de fieldcoach geven jou een begeleiding en ondersteuning. Werk je graag in het huishouden?
Agilitas
Zwijnaarde
Groothandel in medicijnen is op zoek naar magazijnier/orderpicker voor mee te werken aan een groeiend verhaal. Je werk met een hand-scan;
Agilitas
Ghent
Agilitas is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste keukenmedewerkers in de dagkeuken (deeltijds) van Volvo Car Gent. Je werkt van 10.30 - 15.00.
Agilitas
Ghent
Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur (attest vereist). Je neemt geproduceerde pallets van de rollenband.
Agilitas
Gentbrugge
Voor een callcenter in Gent zijn we op zoek naar een poetshulp voor het poetsen van de kantoorgebouwen. Voor een bedrijf te Gentbrugge zijn wij op zoek naar…