Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds

Agilitas Halle jobs

Page 1 of 13 jobs
Agilitas Group
Flemish Brabant
Ter versterking van ons Agilitas kantoor in Halle zoeken we een enthousiaste collega (m/v/x): Elke dag is anders wanneer je werkt met mensen.
Agilitas
Halle
Voor een grootwarenhuis in Halle zijn we zoek naar een winkelmedewerker ( 30u ). Je bent bereid om te werken tussen 7u en 20u.
Agilitas
Halle
Je werkt in ons productiecentrum in Halle, in een ploegensysteem van 6 u. We zijn opzoek naar een productieverantwoordelijke.
Agilitas
Halle
Voor een onderneming in de omgeving van Halle zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Onderdelen van de wagens verplaatsen.
Agilitas
Halle
Je werkt in (de omgeving van) Halle. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Je werkt in een tweeploegenstelsel:
Agilitas
Halle
Voor een bedrijf in Halle zijn we opzoek naar een storingstechnieker. Je voert onderhoud uit op industriële installaties (leidingen, pompen, regelaars,…
Agilitas
Halle
Wij zijn op zoek naar storingstechniekers in de Regio Halle/Brussel. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, opzoeken en het oplossen van technische…
Agilitas
Halle
Voor onze klant gelegen in Halle zijn we opzoek naar een industrieel elektricien hoogspanning. Als industrieel elektricien hoogspanning versterk je een hecht…
Agilitas
Halle
Flexibiliteit - Je werkt in Halle en volgens een wisselend uurrooster. Wij zijn opzoek naar een medewerker contactcenter.
Agilitas
Halle
We zijn opzoek naar een bediende verkoper voor een winkel te Halle. Deze firma is geen gewone supermarkt: Onze klanten willen bewust boodschappen doen.