Agilitas jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 240 jobs
Agilitas
Hasselt
Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een tijdelijke onthaalmedewerker. Je staat in voor het onthaal. Postbehandeling en ontvangen van goederen.
Agilitas
Hasselt
Voor een winkel te Kuringen zijn we op zoek naar gedreven Jobstudenten. Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de…
Agilitas
Diepenbeek
Voor onze klant, een gekend fitnesscenter zoeken we een fitnessbegeleider op part time/full time basis. Je ontvangt op een enthousiaste en klantvriendelijke…
Agilitas
Hasselt
Ben je gepassioneerd om te werken in een supermarkt? Je kan op alle afdelingen van de winkel ingezet worden. Je bent flexibel qua werkuren.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Voor een bedrijf in Houthalen zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Het is belangrijk dat je ook goed overweg kan met een slijpschijf.
Agilitas
Hasselt
Voor onze klant gelegen in Hasselt zijn we op zoek naar een teamleader voor het team verkoopklaar. Je kunt een team leiden op het werkgebied dat jou het meest…
Agilitas
Lummen
Voor een klant gelegen in Lummen zijn we op zoek naar een Orderpicker vaste late. Met behulp van een scanner maak je in het magazijn orders klaar voor…
Agilitas
Heusden-Zolder
Je staat in voor het samenstellen van pakketten medicatie voor productiefirma's. Je kan correct rekenen en foutloos werken. Een functie met een aangepast loon.
Agilitas
Heusden-Zolder
Ben jij op zoek naar een voltijdse job als kassamedewerker in een mooie supermarkt in Heusden-Zolder? Je werkt voornamelijk aan de kassa.
Agilitas
Sint-Truiden
Voor onze klant zoekt Agilitas Sint-Truiden gemotiveerde postpakketsorteerders voor de nachtploeg voor het depot te Sint-Truiden. Ben je op zoek naar nachtwerk?