Agilitas Herentals jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20 jobs
Agilitas
Herentals
Momenteel zoeken we versterking voor het team in Herentals. Gezocht, een teamleader chocolatier voor de chocoladefabriek met vestigingen in Herentals en Olen.
Agilitas
Herentals
Je zal worden ingezet voor het poetsen van woningen bij particulieren in de regio Herentals. Voor een zeer gekende organisatie in Vlaanderen zijn wij op zoek…
Agilitas
Herentals
Voor een bedrijf in de regio Herentals, zijn wij op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers die affiniteit hebben met hout om palletten te maken.
Agilitas
Herentals
Gezocht, een technieker voor de chocoladefabriek in Herentals. Ben jij technisch geschoold of heb je technische ervaring?
Agilitas Herentals
Herentals
Als teamleader/ lijnverantwoordelijke sta je in voor: HACCP kent voor jou geen geheimen *. Je kiest bewust voor vaste nacht of 2-ploegendienst.
Agilitas Herentals
Herentals
Je zal worden ingezet voor het poetsen van woningen bij particulieren in de regio Herentals. Ben jij iemand waarvoor orde en netheid een prioriteit is?
Agilitas
Herentals
Voor een bedrijf in Herentals kijken wij uit naar een magazijnier Onze klant is een gevestigde waarde als leverancier in de voedingssector, horeca en…
Agilitas
Olen
Voor onze klant met vestigingen in Herentals en Olen, zijn wij op zoek naar operatoren. Heb je ervaring met of kennis van het onderhouden en draaiende houden…
Agilitas
Herentals
Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Dan ben jij de collega stagiair die we zoeken!
Agilitas
Herentals
Voor onze klant, regio Herentals, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde houtslisser. Je bent verantwoordleijke voor het eerstelijnswerk binnen de productie.