Agilitas Ieper jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 19 jobs
Agilitas Home Services
Ypres
Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Ieper - Passendale -…
Agilitas
Ypres
Voor een warenhuis te Ieper zijn we op zoek naar een medewerker charcuterie. Je taken bestaan uit het verpakken van de verschillende soorten charcuterie.
Agilitas
Comines-Warneton
Deeltijds schoonmaken van een 10-tal appartementen (gelegen te Ieper, op 2 verschillende locaties). Hou jij van de toeristische sector? Starten om 10u, tot 16u.
Agilitas Ieper
Ypres
Dagwerk - Flexibele uren - Maken van hamburgers en frietjes - Kassawerk **Bedrijfsprofiel:**. Heb je een passie voor voedsel én voor klantencontact?
Agilitas
Ypres
Een boeiende functie in of rond Ieper. Je werkt als heftruckchauffeur in een bedrijf in de ruime regio in/rond Ieper. Je kan al enige ervaring voorleggen.
Agilitas
Ypres
Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een technieker met achtergrond mechanica/elektriciteit zij door diploma of door ervaring. Kans om bij te leren.
Agilitas Ieper
Ypres
Voor een Iepers bedrijf, gespecialiseerd in zonnewering, zijn we op zoek naar enthousiaste deeltijdse medewerkers!
Agilitas
Ypres
Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor een warenhuis te Ieper. Je springt bij waar nodig: Kassa, rekken aanvullen, meehelpen bij de afdelingen...
Agilitas
Ypres
Werken in de regio van Ieper? Je hebt een kleine ervaring als lasser? We zijn op zoek naar een half-automaat lasser. Ervaring in de metaalsector en verspaning.
Agilitas Ieper
Ypres
Je maakt deel uit vaneen zelfsturend team van 8 personen: Bijaanvang van de shift, overleg je met je supervisor over de verschillende takenzoals het bijsturen…