Agilitas jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 359 jobs
Agilitas
Gullegem
Interesse in een job als polyvalent magazijnmedewerker/ orderpicker? Solliciteer dan online op deze vacature. Correcte picking van de gevraagde goederen.
Agilitas
Menen
Voor een chocolaterie in Menen zoeken we een ateliermedewerker die vooral zal in staan voor de inpak van de pralines en andere chocolades.
Agilitas Home Services
Kortrijk +3 locations
Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Je staat er niet alleen voor, de consulent van Agilitas Home Services en de fieldcoach geven jou…
Agilitas
Kortrijk
Zoek jij een nieuwe job in een toffe supermarkt? Heb je graag veel variatie in je job? Dan past dit helemaal bij jou! Heb je bovendien een verzorgd voorkomen?
Agilitas
Menen +4 locations
Je werkt voor een kledingwinkel van een zéér gekende keten in de regio. Je staat in voor het onthaal en begeleiding van de klanten.
Agilitas
Gullegem
Solliciteer dan online op deze vacature. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van sanitair, verwarming, meubilair, deuren, poorten,...
Agilitas
Gullegem
Heeft u ervaring als operator zaagmachine? Solliciteer dan nu op deze vacature! Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de…
Agilitas
Kuurne +4 locations
Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Schenk elke klant een brede glimlach.
Agilitas
Harelbeke
Zin in een job als medewerker bediening slagerij? Contacteer ons snel want dan ben jij de juiste persoon. Werk jij graag in de voeding?
Agilitas Professional
Izegem
Ben je op zoek naar een job als onthaalbediende in een familiale onderneming? Je bent verantwoordelijk voor een vlotte telefoonpermanentie.