Agilitas jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 217 jobs
Agilitas
Kortrijk
Zoek je een job in de schoonmaak en beschik je over een rijbewijs? Bekijk dan zeker deze vacature. Je staat in voor de schoonmaak van verschillende gebouwen.
Agilitas
Kortrijk +3 locations
Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Schenk elke klant een brede glimlach.
Agilitas
Menen
Voor een bedrijf in Menen zijn wij op zoek naar een handpicker voor de triage van batterijen en metalen stukken. Kennis van metaalsoorten is een pluspunt.
Agilitas
Zwevegem +3 locations
LAGO Zwemparadijzen is op zoek naar JOU! Ben jij DE persoon die wij zoeken? Als deze woorden helemaal aansluiten bij jouw persoonlijkheid dan moet je zeker…
Agilitas
Kuurne +1 location
Agilitas Kortrijk is op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster met een passie voor elektro en toebehoren. Want jij, als specialist, kent er alles over.
Agilitas
Kortrijk +1 location
Agilitas kortrijk is op zoek naar gepassioneerde koks voor het zwembad Kortrijk. Je staat in voor het bereiden van gerechten.
Agilitas
Menen
Ben je regelmatig vrij in het weekend en wil je een centje bij verdienen? Als student help je vooral mee in de zaal. En dit allemaal met je mooiste glimlach op!
Agilitas
Zwevegem
Gevoel voor orde en netheid? Heb jij graag dat alles proper is? Werk je graag mee en geef je ook graag door wat kan verbeteren? Dan ben jij onze man of vrouw!
Agilitas
Kortrijk +4 locations
Voor een organisatie die zorgoplossingen op maat biedt, zoeken wij een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het magazijn en het stockbeheer…
Agilitas
Kortrijk
Je hebt geen schrik van werken met een team? Je bent geboren voor de Horeca? Staat graag in contact met de klanten? Je hebt reeds horeca ervaring?