Agilitas Lommel jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Agilitas
Balen
Voor de vacature regio Balen/Lommel help Agilitas Lommel je graag verder: Als je interesse hebt regio Neerglabbeek/Gruitrode, dan helpen consulenten Fanny, Lene…
Agilitas
Lommel
Voor een koel- en vriescentrum in Lommel zijn we op zoek naar een lader/losser in 2 ploegen. Je zal vrachtwagens in en uitladen met behulp van de elektrische…
Agilitas
Lommel
Een koel- en vriescentrum, gelegen te Lommel, is op zoek naar een collega reachtruckchauffeur. Als reachtruckchauffeur zal je instaan voor het lokaliseren,…
Agilitas Lommel
Pelt
Je monteert, assembleert en bevestigt materialen en producten. Je controleert de kwaliteit en spoort afwijkingen en fouten op.
Agilitas
Lommel
Voor een koel- en vriescentrum in Lommel zijn we op zoek naar een Orderpicker in dagdienst. Je werkt van maandag tot vrijdag van 10u00-18u00.
Agilitas
Lommel
Voor een brasserie in Lommel Kerkhoven zijn we op zoek naar een zaalmedewerker voor 28 tot 38u / week. Werk je graag in de horeca? Je bent een echte teamplayer.
Agilitas Home Services
Lommel
Dan ben je bij Agilitas aan het juiste adres! Je staat er niet alleen voor, de consulent van Agilitas en de field coach geven jou een degelijke begeleiding en…
Agilitas Lommel
Pelt
Je werkt halftijds (28u/week), de dagen zijn bespreekbaar *. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en de verwerking van klachten *.
Agilitas
Lommel
Voor een groot logistiek bedrijf, gelegen te Lommel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur. Geen ervaring met een scansysteem?
Agilitas
Lommel
Voor een kledingzaak in Lommel zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Heb je een passie voor mode? Zou je graag in een eigentijdse kledingwinkel werken?