Agilitas Oudenaarde jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 11 jobs
Agilitas Home Services
Oudenaarde
Dan ben je bij Agilitas Home services aan het juiste adres!! Werk je graag in het huishouden? Je bent flexibel en klantvriendelijk. Een job in eigen regio.
Agilitas
Oudenaarde
Voor een bedrijf in Oudenaarde zoeken we een bullman / wielladerchauffeur. Zorgen voor ontvangst en opslag van grondstoffen, mengen en transporteren met…
Agilitas
Oudenaarde
Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Hou jij het hoofd boven water in noodsituaties? Heb je het diploma al op zak?
Agilitas OUDENAARDE
Oudenaarde
U komt tercht bij de lokale politie te Oudenaarde waar u een belangrijke schakel wordt zowel bij de interne werking als bij het contact naar buiten toe.
Agilitas
Oudenaarde
Voor een groeiend metaalbedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een machine-operator die ook kwaliteitscontroles uitvoert. Ben je een echt nachtmens?
Agilitas OUDENAARDE
Brakel
Voor een school in de regio van Brakel zijn we op zoek naar een deeltijdse poetshulp. Je werkt in een deeltijds regime van 11u/week met 8u op dinsdag en 3u op…
Agilitas Oudenaarde
Ronse
Effectuer les réglages sur les machines. Charger et décharger les marchandises. Veiller à la propreté des zones de production.
Agilitas OUDENAARDE
Oudenaarde
Je staat in voor de zorg van een ziek kind van 0 tot 12 jaar in zijn thuisomgeving. Je krijgt als oppasser opdrachten die kunnen verschillen in duur:

We have removed 3 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds