Agilitas Oudenaarde jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Job Type
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Agilitas
Oudenaarde
Zijn een tompouce, eclair en een zwaantje jou niet onbekend? Dan ben jij misschien wel de geknipte winkelbediende voor deze gekende bakkerij regio Oudenaarde!
Agilitas
Oudenaarde
Voor een bedrijf in Oudenaarde zoeken we een bullman / wielladerchauffeur. … Zorgen voor ontvangst en opslag van grondstoffen, mengen en transporteren met…
Agilitas Home Services
Oudenaarde
Dan ben je bij Agilitas Home services aan het juiste adres!! … Werk je graag in het huishouden? … Je bent flexibel en klantvriendelijk. … Een job in eigen regio.
Agilitas
Oudenaarde
Voor een chemiebedrijf in Oudenaarde zijn we op zoek naar een productiearbeider in 3 ploegen. … Heb je een hands-on mentaliteit en oog voor kwaliteit?
Agilitas
Oudenaarde
Onderhoudsmecanicien gezocht voor Steenbakkerij te Oudenaarde. … Je bent bij voorkeur woonachtig binnen de regio Oudenaarde (ifv de wachtdiensten).
Agilitas
Oudenaarde
Voor een hippe kledingketen in Oudenaarde zoeken wij een verkoper met ervaring! … Heb je een passie voor mode en ben jij de klantvriendelijkheid zelve ?
Agilitas
Oudenaarde
Voor een succesvol bedrijf in Oudenaarde zijn we op zoek naar een betrouwbare en gemotiveerde productiemedewerker. … Je kan fysieke arbeid aan.
Agilitas
Oudenaarde
Voor een houtverwerkend bedrijf in Oudenaarde zijn we op zoek naar tijdelijke productiearbeiders. Je wordt tewerkgesteld met dagcontracten.
Agilitas
Oudenaarde
Als meestergast productie heb je als kerntaak het bewaken van de productiviteit in onze steenbakkerij in Oudenaarde. … Je werkt accuraat en hebt oog voor detail.
Agilitas
Oudenaarde
Voor een bedrijf in Oudenaarde zoeken we een onderhoudsmecanicien voor de nacht; … Je bent verantwoordelijk voor mechanische interventies binnen de…