Agilitas jobs in Beveren

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 284 jobs
Agilitas
Beveren +4 locations
Ben je wat technisch aangelegd of heb je interesse in doe-het-zelf artikelen? Geeft het je ook voldoening om klanten te helpen vinden naar wat ze op zoek zijn?
Agilitas
Beveren
Als Warehouse Assistant ga je aan de slag in de Antwerpse haven (Beveren) en zal je verantwoordelijk zijn voor de administratieve ondersteuning van de…
Agilitas
Antwerp (city) +1 location
Wees er als de kippen bij als jij aan de slag wil als kok/keukenmedewerker bij Kentucky Fried Chciken! Voel je kiplekker vanaf nu door deze moderne werkgever,…
Agilitas
Vrasene +1 location
Onze klant is wereldwijd verdelen van chocoladeproducten. Zij doen de logistieke opvolging van A tot Z. Is magazijnwerk en orderpicking iets waarin jij je thuis…
Agilitas
Antwerp (city) +1 location
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste verkoopsprofielen voor in het centrum van Antwerpen! In orde houden van de winkel.
Agilitas
Verrebroek +2 locations
Samenwerking en teamspirit zijn belangrijke basiswaarden voor ons. Onze collaboratieve geest loopt door al onze processen. Hier kom jij in de kijker!
Agilitas
Kallo +1 location
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die een verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Vind jij rendement, kwaliteit en hygiëne ook belangrijk?
Agilitas
Beveren
Nood aan een nieuwe uitdaging? Misschien is dit wel iets voor jou! Als Wasserijmedewerker ben je verantwoordelijk voor het vullen van de wasmachine/…
Agilitas
Beveren
Heb je altijd al je kans willen wagen om als onderhoudstechnieker aan het werk te gaan en de nodige ervaring op te doen dan is dit zeker een kans!
Agilitas
Bornem
Heb je ervaring in de logistieke wereld en schrikken koude temperaturen jou niet af? Dan ben jij de geschikte kandidaat! Je kan fysiek zwaar werk aan: