Agilitas jobs in Gullegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 242 jobs
Agilitas
Kortrijk
Zoek je een job in de schoonmaak en beschik je over een rijbewijs? Bekijk dan zeker deze vacature. Je staat in voor de schoonmaak van verschillende gebouwen.
Agilitas
Kuurne +1 location
Agilitas Kortrijk is op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster met een passie voor elektro en toebehoren. Want jij, als specialist, kent er alles over.
Agilitas
Gullegem
Interesse in een job als polyvalent magazijnmedewerker/ orderpicker? Solliciteer dan online op deze vacature. Correcte picking van de gevraagde goederen.
Agilitas
Zwevegem +4 locations
LAGO Zwemparadijzen is op zoek naar JOU! Ben jij DE persoon die wij zoeken? Als deze woorden helemaal aansluiten bij jouw persoonlijkheid dan moet je zeker…
Agilitas
Kortrijk
Je hebt geen schrik van werken met een team? Je bent geboren voor de Horeca? Staat graag in contact met de klanten? Je hebt reeds horeca ervaring?
Agilitas
Menen
Ben je op zoek naar een job in de horeca? Ben je een dynamische medewerker boordevol energie? Bekijjk dan zeker deze vacature.
Agilitas
Wevelgem
Interesse in een job als inpakker? Ben je bereid om te werken in 2 ploegen? Ben je Nederlandstalig of Franstalig? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Agilitas
Gullegem
Ben je op zoek naar een job in de montage en werk je graag nauwkeurig? Bekijk dan zeker deze vacatue. Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een monteerder.
Agilitas
Zwevegem
Gevoel voor orde en netheid? Heb jij graag dat alles proper is? Werk je graag mee en geef je ook graag door wat kan verbeteren? Dan ben jij onze man of vrouw!
Agilitas
Menen
Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker en kan je je flexibel opstellen? Bekijk dan zeker eens deze vacature. Je verpakt het afgewerkte product.