Agilitas jobs in Gullegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 377 jobs
Agilitas
Gullegem
Interesse in een job als polyvalent magazijnmedewerker/ orderpicker? Solliciteer dan online op deze vacature. Correcte picking van de gevraagde goederen.
Agilitas
Kortrijk
Aanmaak nieuwe klanten en leveranciers in Axapta. Planning interim werknemers in samenspraak met de productieverantwoordelijke.
Agilitas
Gullegem
Voor een bedrijf in Moorsele zijn we op zoek naar een monteerder, interesse? Je staat in voor het monteren van onze verlichtingsarmaturen- en profielen;
Agilitas
Kortrijk
Voor onze klant in Heule zijn wij op zoek naar een gedreven ploegchef! De ploegchef is de direct leiding gevende van de afdeling spuitgietmachines.
Agilitas
Kortrijk
Voor onze klant in Heule zijn we op zoek naar een technisch aangelegde arbeider die als ombouwer kan werken. Aanleren software voor het ombouwen van een matrijs…
Agilitas Home Services
Kortrijk +3 locations
Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Je staat er niet alleen voor, de consulent van Agilitas Home Services en de fieldcoach geven jou…
Agilitas
Wervik
Voor een bedrijf in Wervik zijn we op zoek naar inpakkers/sters om een piekmoment op te vangen van september tot eind december.
Agilitas
Menen +5 locations
Je werkt voor een kledingwinkel van een zéér gekende keten in de regio. Je staat in voor het onthaal en begeleiding van de klanten.
Agilitas
Wevelgem
Je werkt voor een bedrijf actief in de productie van branddeuren.  Je bedient een machine in het fabricage proces van de deuren of omlijstingen.
Agilitas
Kortrijk
Zoek jij een nieuwe job in een toffe supermarkt? Heb je graag veel variatie in je job? Dan past dit helemaal bij jou! Heb je bovendien een verzorgd voorkomen?