Agilitas jobs in Steenhuffel

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 391 jobs
Agilitas
Mollem
Voor een industriële bakkerij te Mollem zoeken we jobstudenten (18+) die nog beschikbaar zijn tijdens de maand augustus. Je bent 18 jaar of ouder;
Agilitas
Willebroek +3 locations
Als orderpicker bij Mazda werk je in twee ploegen (vroeg/laat) en kan je ingeschakeld worden op vijf verschillende afdelingen. Zijn al je orderbonnen afgewerkt?
Agilitas
Kampenhout
Voor een horecagroothandel in de regio van Kampenhout zijn wij opzoek naar een voltijdse schoonmaker / schoonmaakster. Het netjes houden van de winkel;
Agilitas Professional
Londerzeel
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven laborant(e) biochemie met passie voor voeding. Heb jij een sterke interesse in voeding?
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. De klant staat bij jou centraal. Je beheert de stock van producten.
Agilitas
Londerzeel
Voor onze klant in Londerzeel zijn wij op zoek naar een operator voor de kook-/bereidingsafdeling. Jouw taak is het bereiden van de basis van warme sauzen in de…
Agilitas
Tisselt
Wil jij graag jouw carrière starten in de logistieke wereld? Hou jij van orde en netheid en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken?
Agilitas
Merchtem
Ben jij de voorman die wij zoeken voor de operators in een dynamisch en groeiend productiebedrijf van roomproducten? Bewaken van de voortgang van het proces.
Agilitas
Vilvoorde
Travailler la nuit vous sonne comme de la musique dans les oreilles? Vous aimez le travail physique et le secteur logistique? Charger et décharger les camions.
Agilitas
Machelen
Pour une société spécialisée dans le catering aérien, nous sommes à la recherche d'un préparateur Pick&Pack (orderpicker). Vous êtes méticuleux et précis.