Agilitas jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 232 jobs
Agilitas
Heusden-Zolder
Je staat in voor het samenstellen van pakketten medicatie voor productiefirma's. Je kan correct rekenen en foutloos werken. Een functie met een aangepast loon.
Agilitas
Beringen
Houd jij van een frisse neus? Wij zoeken een nauwkeurige orderpicker in de koeling voor een voedingsbedrijf in Beringen. Je werkt meestal tussen 7u-16u.
Agilitas
Beringen
Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers voor de afdeling Bakkerij. Hiervoor moet je 18 jaar of ouder zijn.
Agilitas
Heusden-Zolder
Zoek je een afwisselende job in de administratie in combinatie met de functie van kassamedewerker? Voor een klant in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een…
Agilitas
Zonhoven
Voor een leuk bedrijf in Zonhoven zijn wij opzoek naar een Receptionist/ Orderverwerking. Mensen ontvangen en verder helpen.
Agilitas Care
Heusden-Zolder +1 location
Ben jij een zorgend iemand? Sta je graag in voor de verzorging van anderen? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze budgethouder in Heusden-Zolder zijn wij op…
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Ben jij op zoek naar een bijverdienste en kan je goed met kinderen omgaan? Je staat in voor de zorg van een ziek kind van 0 tot 12 jaar in zijn thuisomgeving.
Agilitas
Heusden-Zolder
Op zoek naar een job als winkelmedewerker? Voor een gespecialiseerd in tuin-, hobby- en dierenproducten, zijn we op zoek naar een winkelmedewerker.
Agilitas
Pelt
Voor een bakkerij in Pelt zijn wij op zoek naar jobstudenten winkelbediendes (18+)voor het weekend: Je wordt tewerkgesteld in de bakkerij als verkoopsmedewerk…
Agilitas
Heusden-Zolder +1 location
Ben jij op zoek naar een voltijdse job als kassamedewerker in een mooie supermarkt in Heusden-Zolder? Je werkt voornamelijk aan de kassa.