Ambassade jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 11 jobs
Ministerie van buitenlandse Zaken
Brussels
De ambassade vertegenwoordigt de gehele Rijksoverheid in België. De Nederlandse Ambassade in Brussel zoekt een gemotiveerde, internationaal georiënteerde…
Ministerie van Buitenlandse zaken
Brussels
De ambassade vertegenwoordigt de gehele Rijksoverheid in België. De ambassade is gevestigd in Brussel, een kosmopolitische stad en culturele hotspot.
Momenteel kijken wij uit naar gemotiveerde bewakingsagenten (m/v) voor een Ambassade. Verwachte startdatum van het contract:
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Brussels
De Nederlandse Ambassade in België zoekt een gemotiveerde, internationaal georiënteerde student. De ambassade richt zich primair op bilaterale aangelegenheden,…
FLEXTRA INTERIM
Beveren
Administratieve formaliteiten vervullen bij administraties en overheden (politiebureau, ambassade, ministerie ...). Ophalen van goederen bij winkelketens.
Brussels
Kennis van andere talen kan een pluspunt zijn afhankelijk van de Ambassade. Voor deze post moet je aan volgende strikte voorwaarden voldoen:
FLEXTRA INTERIM
Beveren
Administratieve formaliteiten vervullen bij administraties en overheden (politiebureau, ambassade, ministerie ...). U zal goederen afleveren bij de klant.
Amerikaanse Ambassade, Brussel | shiften: Als bewakingsagent op de Amerikaanse Ambassade is je takenpakket zeer breed: Wat verwachten we van jou?
Herk-de-Stad
Projecten in het buitenland voor de Belgische Ambassade; Onze klant is de aangewezen installateur voor alle elektrische installaties.
Bestellen van documenten bij de Kamer van koophandel en de ambassade voor export. Ontvangst/bevestiging van de bestelling en invoer in het ERP-systeem.