Post your CV - It only takes a few seconds

Appro Belgium jobs

Page 1 of 254 jobs
Appro Belgium
Deurne
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Deurne, zijn wij op zoek naar een magazijnbediende met een affiniteit voor de automobielsector.
Appro Belgium
Kapellen +2 locations
Wij zoeken een pré-delivery inspection medewerker voor een garage in Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor de eerste technische check van iedere geleverde…
Appro Belgium
Aartselaar
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Aartselaar, zijn wij op zoek naar een pré-delivery medewerker. Een goede basiskennis van wagens is vereist.
Appro Belgium
Strombeek-Bever
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Strombeek-Bever, zijn wij op zoek naar een voorbereider/plaatslager die breed inzetbaar is binnen de werkplaats.
Appro Belgium
Grimbergen +1 location
Wij zoeken een customer service medewerker ter versterking van de communicatiedienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en beantwoordt de…
Appro Belgium
Wijnegem
Wij zoeken een administratief medewerker met kennis van bestekken opmaken. Je hebt veelvuldig contact met leasing- en verzekeringsmaatschappijen, klanten en…
Appro Belgium
Deurne
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Deurne, zijn wij op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke. Je coacht het team en motiveert de werknemers.
Appro Belgium
Antwerp (city)
Wij zoeken een magazijnbediende met een kennis van auto-onderdelen voor een wisselstukkenmagazijn in regio Antwerpen. Ja, mogelijkheid tot vast contract.
Appro Belgium
Zwijndrecht
Je zorgt voor een warm en efficiënt onthaal. Je aandacht verdelen tussen telefonische oproepen, bezoekers en verschillende administratieve taken.
Appro Belgium
Mechelen
Wij zoeken een receptionist/bestekkenmaker voor een carrosserie in regio Mechelen. Je bent verantwoordelijk voor het klantvriendelijke klantonthaal en stelt op…