Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 303 jobs
Appro Belgium
Aartselaar +6 locations
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Aartselaar, zijn wij op zoek naar een diagnosetechnieker. Soms zijn de oorzaken van een storing moeilijk op te…
Appro Belgium
Kapellen +3 locations
Wij zoeken een pré-delivery inspection medewerker voor een garage in Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor de eerste technische check van iedere geleverde…
Appro Belgium
Aartselaar
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Aartselaar, zijn wij op zoek naar een pré-delivery medewerker. Een goede basiskennis van wagens is vereist.
Appro Belgium
Deurne
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Deurne, zijn wij op zoek naar een magazijnbediende met een affiniteit voor de automobielsector.
Appro Belgium
Strombeek-Bever
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Strombeek-Bever, zijn wij op zoek naar een voorbereider/plaatslager die breed inzetbaar is binnen de werkplaats.
Appro Belgium
Boortmeerbeek +1 location
Voor onze klant, een onderneming gespecialiseerd in autoleasing in regio Boortmeerbeek, zijn wij op zoek naar een customer care coördinator.
Appro Belgium
Mechelen
Wij zoeken een receptionist/bestekkenmaker voor een carrosserie in regio Mechelen. Je bent verantwoordelijk voor het klantvriendelijke klantonthaal en stelt op…
Appro Belgium
Deurne +8 locations
Wij zoeken een autotechnieker in regio Deurne met een goede technische kennis van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen.
Appro Belgium
Antwerp (city)
Wij zoeken een magazijnbediende met een kennis van auto-onderdelen voor een wisselstukkenmagazijn in regio Antwerpen. Ja, mogelijkheid tot vast contract.
Appro Belgium
Wilrijk +1 location
Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Wilrijk, zijn wij op zoek naar een hoofdverkoper met een affiniteit voor de automobielsector.