Post your CV - It only takes a few seconds

Asap Be jobs in Gullegem

Page 1 of 1,339 jobs
Je bent verantwoordelijk samen met jouw collega's voor het onderhoud van de machines. Je staat in om defecten en storingen aan de machines te analyseren en op…
Je wordt tewerkgesteld als matrijzenbouwer / paswerker. Voor een bedrijf te Aalbeke zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien.
Voor onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een magazijnier ideaal met heftruckattest. Je bent in het bezit van een heftruckattest.
Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor de dienst-na-verkoop van de meubelafdeling . Iemand die klachten van klanten als geen ander weet op te lossen.
Persoon dient een machine te bedienen namelijk stansmachine en werkt ook als magazijnier. Firma biedt een functie met veel variatie en interessant loon.
Je neemt goederen in ontvangst. Je beheert en organiseert stockvolumes. Kennis van Frans is een groot pluspunt. Je kan overweg met een pc.
Persoon dient een machine te bedienen namelijk stansmachine. Firma biedt een functie met veel variatie en interessant loon.
Wil jij graag deeltijds aan de slag als klusjesman of -vrouw? Grijp dan nu je kans. Je voert in opdracht kleine onderhouds- en herstellingswerken uit in en rond…
Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een electricien. Een job met kans op vast in een dynamisch bedrijf.
Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een allround technieker glasvezel. Voltijdse afwisselende functie als glasvezeltechnieker.