Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 768 jobs
Mevr. Jessica Vion
Kruibeke
Voor onze klant te Kruibeke zijn we op zoek naar een collega die de receptie op een professionele manier beheert. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd:
We zijn op zoek naar een bekister/ijzervlechter met passie voor beton. Je hebt een basiskennis van verschillende betonsoorten en betontechnologie.
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een metser regio Beveren/Zwijndrecht. Je staat in voor allerhande taken ter ondersteuning van jouw ploegmakkers en…
Voor onze klant gelegen in de regio van Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een allround schrijnwerker. Je komt terecht in een bloeiende firma.
Voor onze klant, een gekende speler op vlak van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE. Werken in een stabiele firma waar loyaliteit beloond…
We zijn op zoek naar een polyvalent bouwarbeider voor verschillende taken: Woon en werkverkeer georganiseerd door de werkgever.
Als polyvalente bouwmedewerker word je voor verschillende taken ingezet: Je krijgt een uitdagende en afwisselende job. Je hebt een goede kennis Nederlands.
Werken bij H.Essers betekent kiezen voor stabiliteit en werkzekerheid bij dé GROOTSTE werkgever in Limburg ! Je kan werken in 2-ploegen of in vaste nachtdienst.
Je draagt de verantwoordelijkheid over de werf: Van de eerste bouwactiviteit tot en met de oplevering. Het merendeel van jouw tijd ben je op de werf aanwezig.
Het gaat om een vervangingscontract asap te starten tot eind december 2019. Drijft passie voor mensen jou? Stel je alles in dienst om jouw medewerkers optimaal…