Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,468 jobs
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
Een contract bepaalde duur asap te starten tot het einde van het jaar; Wat houdt de functie in? Het Pluk-de-dagcentrum Sint-Henricus ontvangt dagelijks een 50…
Asap voor een drietal weken. Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf in Passendale.
Mevr. Edith Verbauwhede
Kortrijk
Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: Niveau non précisé Domaine non précisé.
Evelien Cornillie
Roeselare
We bieden je:een contract bepaalde duur asap te starten tot het einde van het jaar;verloning in de loonschaal C1 (start brutomaandloon: 3,5t en max. 8 plaatsen.
Je wordt tewerkgesteld als matrijzenbouwer / paswerker. Voor een bedrijf te Aalbeke zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien.
Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een allround technieker glasvezel. Voltijdse afwisselende functie als glasvezeltechnieker.
Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een electricien. Een job met kans op vast in een dynamisch bedrijf.
Je bent verantwoordelijk samen met jouw collega's voor het onderhoud van de machines. Je staat in om defecten en storingen aan de machines te analyseren en op…
Please apply asap through www.deceuninck.be/jobs. Deceuninck is globally active in the design and development of profiles for windows and doors, outdoor…
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je staat in voor de anodisatie van aluminium profielen.