Atheneum jobs in Anderlecht

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Basisschool Koninklijk Atheneum Etterbeek
Etterbeek
Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. Je staat in voor avond- en woensdagnamiddagopvang.
GO! Atheneum Etterbeek
Etterbeek
Medewerker in het economaat van het GO! Kandidaat moet ervaring hebben en in het bezit zijn van minstens een professionele bachelor.
GO TECHNISCH ATHENEUM HALLE
Halle
Voor onze school zijn we op zoek naar een Administratief medewerker voor een deeltijdse opdracht van 11u per week te presteren op 2 dagen.
GO! Atheneum Etterbeek
Etterbeek
Atheneum Etterbeek hanteert een 36urige werkweek. Samen met de directie ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid en het professionaliseringsbeleid van…
KONINKLIJK ATHENEUM KOEKELBERG
Koekelberg
Je geeft lessen wiskunde in de derde graad (ASO). Je hebt een goede kennis van wiskunde. Je hebt een fijn contact met leerlingen en wil hen begeleiden in het…
KONINKLIJK ATHENEUM KOEKELBERG
Koekelberg
Je geeft les Engels en Nederlands aan de 1ste graad A-stroom en het 3de jaar ASO. Je hebt een hart voor Brussel en de leerlingen. Je geeft 20 u./week les:
Mevr. Annick Albert
Vilvoorde
Het Atheneum bestaat uit een warm en enthousiast team dat alle dagen de handen uit de mouwen steekt om het beste van zich zelf te geven.
Mevr. Eva Lauwers
Halle
Atheneum Halle is op zoek naar een master wetenschappen voor een opdracht in de tweede en derde graad. Het betreft een betrekking van 17u in de tweede en derde…
Administratie personeelszaken, kennis Wisa personeel is een vereiste. Enkel reageren indien u voldoet aan deze vereiste.
GO Atheneum Zaventem Scoop
Zaventem
Handig - zelfstandig - flexibel - inititiefnemer Jouw werk maakt het verschil voor bijna 1000 leerlingen en hun leerkrachten.