Bakker jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 34 jobs
Marlies Merken
Houthalen-Helchteren
Voor onze bakkerij en koffiehuis in Houthalen - Helchteren zijn we op zoek naar een bakker - assistent werkleider: Je hebt oog voor HACCP.
Daniella Verheyen
Genk
Je staat in voor het bakken van broden en voor de afwerking van de patisserie. Niveau non précisé Domaine non précisé. Het deeg mengen, kneden en uitrollen.
De Winning
Lummen
Je werkt ter ondersteuning van een werkgebeleider, en bent verantwoordelijk voor: Het bereiden van patisserie en het bakken van brood. Je hebt oog voor HACCP.
COLLAZZONE
Zepperen
Voor de partie patisserie zijn we op zoek naar een gecomtiveerd en creatief medewerker voor het maken van brood, ijs, desserts, mignardises, pralines, desserts,…
Mevr. Vivien Opurum
Lommel
Gedreven collega met servicegerichte attitude Nick (19): “Naast het assortiment bijwerken en de kassa draaien, sta ik regelmatig in de bakkerij broodjes te…
Heusden-Zolder
Ervaring als bakker kunnen voorleggen. Voor onze klant Crelem Bakeries zijn we op zoek naar bakker/patissier om in een industriële omgeving te werken.
Heusden-Zolder
Je hebt reeds ervaring als bakker. Bakker :starten om 17 u -01u. Een grootambachtelijke bakkerij met twee bakkerijen: Je bent ook een echte teamplayer.
Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. Leen Bakker biedt een veelzijdige functie binnen een gezellig team en uiteraard passende primaire en…
Bakkerij Koelen
Hasselt
Voor onze bakkerij in Hasselt zijn we nog op zoek naar flexi job patisserie hulp. Het maken van eclairs, koeken, gebakjes. Mee zorgen voor een proper atelier.
Mevr. Eveline De spiegeleire
Diest
Voor ons productiebedrijf gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke patés, zijn we dringend op zoek naar een operator.