Bakkerij jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 236 jobs
En tant que Teamleader, tu es responsable de la gestion journalière de. Tu es un(e) ambassadeur/ambassadrice de la. Tu es responsable de la caisse.
Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder brood, vlees, groenten en fruit ….
O Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw…
Brussels
Je hebt enige ervaring in een bakkerij, patisserie, horeca, broodjeszaak, …. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je werkt de patisserie af.
Peter De Vreese
Aalst
Je staat in voor de dagelijkse goede werking van de winkel zoals klantenbediening, presentatie van de goederen in de winkel, ...
Schepdaal
Voor een bakkerij in Schepdaal zoeken wij een enthousiaste student(e) die in het weekend beschikbaar is! Als medewerker in de bakkerij zal je hoofdzakelijk…
Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ben je verantwoordelijk voor de broodafdeling. Je werkt efficiënt en zelfstandig.
Isabelle ROBERT
Waterloo
Als Keukenmedewerker ben je ambassadeur van het merk en draag je onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Voor onze klant te Machelen zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor de bakkerij. Als bakker sta je in voor het maken van het brood en de koffiekoeken.
Je hebt enige ervaring in een bakkerij, patisserie, horeca, broodjeszaak, …. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je werkt de patisserie af.