Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Bakkerij jobs in Lichtervelde

Page 1 of 213 jobs
BAKKERIJ HANSSENS POL
Deerlijk
Je bedient klanten in de bakkerij, alsook in onze bijhorende tearoom. Bij voorkeur een 1ste ervaring in de verkoop *. Je bent vrij op zaterdag of zondag *.
Moderne bakkerij met ruim assortiment! Je vult de producten aan. Je rekent af aan de kassa. Je helpt mee met opmaak van ontbijtmanden.
Bakkerij Dereeper
Sint-Kruis
Hulp gevraagd voor eenvoudig werk in het atelier van de bakkerij:boterkoeken, taartvormen, koekjes,...helpen maken.
Voor een bakkerij in Veldegem zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers voltijds. We hebben verschillende uurroosters beschikbaar, mogelijke shiften:
Je rekent af aan de kassa. Je vult de winkel aan met een ruim assortiment. Je staat mee in voor het onderhoud van de winkel. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Voor een bakkerij met vestigingen te Torhout, Veldegem en Oostkamp kijken wij uit naar gemotiveerde studenten. Bestellen van klanten aan de toonbank.
Mevr. Nancy Zole
Bruges
We kunnen we je hulp goed gebruiken op de bakkerij van onze Albert Heijn te Brugge. Naast motivatie, gedrevenheid en een spontane lach hebben je collega’s nog…
Dhr. Couvreur
Roeselare
Snel, vriendelijk en correct geholpen worden in een goed gevulde en schone winkel, vinden we bij Albert Heijn van het grootste belang.
Agilitas
Roeselare
Je werkt in een wisselend uurrooster deeltijds of voltijds. Goede kennis van de Nederlandse taal. Afwisselende job met optie vast.
Dhr. Guido Tuytens
Tielt
Polyvalent medewerker in de bakkerij - patisserie - inpak- en snijafdeling. Cuiseur en terminal de cuisson. Niveau non précisé Domaine non précisé.