Bakkerij jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 180 jobs
Agilitas
Beringen
Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers voor de afdeling Bakkerij. Hiervoor moet je 18 jaar of ouder zijn.
Voor een bakker in Bree zijn wij dringend op zoek naar een verko(o)p(st)er. Je zal instaan voor de verkoop van brood en banket en helpt de winkel mee op orde…
Je werkt op onze afdeling bakkerij. Heb je ervaring of affiniteit met bakkerij dan is dit een grote meerwaarde voor ons.
Voor onze klant, een mooie bakkerij gelegen in Hasselt zijn wij op zoek naar gemotiveerde verkoopmedewerkers. Je werk 2 weekends, daarna hebt je 1 weekend vrij.
Agilitas
Beringen
De bakkerij afdeling aanvullen en op orde houden. Voor een supermarkt in Beringen zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker voor de bakkerij afdeling.
MARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN
Heppen
Klanten vriendelijk verwelkomen, hun wensen vaststellen en hen adviseren over onze producten. Winkel ordelijk en proper houden. Je kan een flink werktempo aan.
Heusden-Zolder
Voor een industriële bakkerij in Heusden hebben we studenten nodig. Ben je student maar toch één dag of meer vrij om als student te werken, dan hebben wij…
Marlies Merken
Houthalen-Helchteren
Voor onze bakkerij en koffiehuis in Houthalen - Helchteren zijn we op zoek naar een bakker - assistent werkleider: Je hebt oog voor HACCP.
FrieslandCampina Belgium Nv ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals…
Agilitas
Pelt
Je wordt tewerkgesteld in de bakkerij als verkoopsmedewerk(st)er. Voor een bakkerij in Pelt zijn wij op zoek naar jobstudenten winkelbediendes (18+)voor het…