Balta Group jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 36 jobs
Sint-Baafs-Vijve
Binnen onze divisie residential & commercial broadloom zoeken we voor onze Quality afdeling in Sint-Baafs-Vijve een: Je rapporteert aan de Quality Manager.
U staat in voor het bedienen van een naaldvilt machine. Deze machine produceert tapijt uit vezels. U start de machine waarbij u nauwgezet de procedure volgt, u…
In de afdeling ververij sta je in voor het bereiden en mengen van de juiste verven/kleuren voor het drukproces. Je werkt graag in teamverband.
Voor onze divisie te Tielt zoeken we een heftruckbestuurder. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor de bevoorrading van moederrollen tapijt van…
Dhr. Johan Verbeeck
Wielsbeke
Pour la division appret confection de Balta Group à Sint-Baafs-Vijve nous sommes à la recherche d’un technicien de maintenance.
Antwerp (city)
Sinds juni 2017 is Balta Group genoteerd op Euronext Brussel. Sinds 2010 maakt modulyss deel uit van de Balta Group. Kennis van textiel is een pluspunt.
Je vertaalt de onderhoudsplanning in een concrete werkplanning met als doel een tijdig en correct onderhoud te kunnen verzekeren.
Je assisteert de Managing director en het managementteam van modulyss in hun dagelijkse taken. Je staat garant voor een permanente ondersteuning met de nodige…
Sint-Baafs-Vijve
Balta is een sterk groeiende internationale organisatie waarbij ICT een belangrijke rol vervult. SAP speelt een cruciale rol in dit uitgebreide ICT landschap.
De Balta Group is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. De Balta Group heeft wereldwijd 8 productievestigingen waaronder 2 in U?ak Turkije…