Basisschool jobs in Edegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
GVBS Bais Chinuch
Antwerp (city)
Tijdelijke vervanging gezocht voor meisjes kleuter en lagere school. U beschikt over een diploma om lichamelijke opvoeding te kunnen geven.
BASISSCHOOL VICTOR VAN DE WALLE
Mechelen
Ondersteuning als zorgleerkracht in de lagere school. In een bezit zijn van het gevraagde diploma. Je maakt deel uit van een dynamisch team.
Halftijdse interim LO in een lagere school. Mogelijk fulltime door combinatie met andere school. LO in een lagere school met aangename sfeer.
VRIJE BASISSCHOOL - TUIMELING
Zemst
Bewegingsopvoeding bij kleuters en lagere school 23/24 leermeester lichamelijke opvoeding Opdracht van 23/24. Vrijdagnamiddag vroeger stoppen…
SINT-LUTGARDIS BASISSCHOOL
Antwerp (city)
Voltijdse leerkracht lager onderwijs - flexibel in te zetten. Flexibel zijn + stressbestendig sterk organisatorisch zijn communicatief vaardig zijn.
Basisschool 't Kompas
Mechelen
Onze Scholengemeenschap Anker (gemeentescholen Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden) is op zoek naar een onderwijzer voor de lagere school.
BASISSCHOOL DE WEGWIJZER
Morkhoven
Voor onze school zoeken wij een toezichter die instaat voor de: Van 6.45 – 8.30 uur (kinderen van 2,5 – 12 jaar). Je werkt graag met kinderen.
BASISSCHOOL DE ZWIEREZWAAI
Vilvoorde
**CREATIEF - VERANTWOORDELIJK - FLEXIBEL - SOCIAAL - ZELFSTANDIG - GEËNGAGEERD - GEPASSIONEERD***. Toffe lesideeën geven je een kick en in de leraarskamer deel…
Gemeentelijke Basisschool Boortmeerbeek
Boortmeerbeek
We zijn op zoek naar een leerkracht voor het vijfde leerjaar, het gaat om een halftijdse job, telkens in de namiddag en op woensdagvoormiddag.
Tewerkstellingsplaats is hoofdzakelijk in de gemeentelijke basisschool in Oelegem (Schildesteenweg 12 in Oelegem), maar je zal ook flexibel worden ingeschakeld…