Basisschool jobs in Ramsdonk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 24 jobs
De gemeente Sint-Pieters-Woluwe
Sint-Pieters-Woluwe
GBS Mooi-Bos is op zoek naar een gedreven en dynamische collega om de directeur te ondersteunen bij een aantal van haar taken: Online sinds 14 oktober 2019.
PAROCHIALE BASISSCHOOL
Diegem
Voor dit schooljaar, vanaf de herfstvakantie, zijn wij op zoek naar een voltijdse klasleerkracht voor ons 4de leerjaar. Met het hart op de juiste plaats.
Basisschool De Regenboog
Grimbergen
Je verzorgt de naschoolse opvang is de basisschool. Na- of buitenschoolse activiteiten organiseren en opstarten (leerlingenraad, clubs, ...).
GEMEENTESCHOOL MOOI-BOS
Sint-Pieters-Woluwe
GBS Mooi-Bos is op zoek naar een gedreven en dynamische collega om de directeur te ondersteunen bij een aantal van haar taken:
CLL CENTRES DE LANGUES
Brussels
CLL is op zoek naar een leerkracht/animator Nederlands (basisschool in Elsene). Je staat in voor de lessen Nederlands. Je hebt een C1 niveau in het Nederlands;
Leerkracht om lessen Nederlands te onderwijzen aan kinderen in het derde en vierde leerjaar. Je behaalde een diploma in het onderwijs of een pedagogisch diploma…
GESUB. VRIJE BASISSCHOOL
Ukkel
Je fungeert als voltijds zorgcoördinator en zorgleerkracht binnen een multiculturele school. (18/36 en 10/24) De functie kan opgesplitst worden.
Basisschool MARIAGAARDE
Borgerhout
€5 per uur
Leerdoelstellingen bepalen en de planning van pedagogische activiteiten opstellen. Informatie verzamelen en lessen voorbereiden (voorbereidingsfiche, methode, .…
BASISSCHOOL VLINDERWIJS
Antwerp (city)
Je biedt ondersteuning aan de klasleerkrachten, je volgt leerlingendossiers die opgestart werden verder op. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed…
Vier Winden Basisschool
Sint-Jans-Molenbeek
Onze school is gelegen in het hartje van Oud-Molenbeek. De meeste van onze leerlingen wonen in de onmiddellijke omgeving, op wandelafstand.