Begeleider jobs in East Flanders

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 118 jobs
Kompas
Wondelgem
Kompas ondersteunt mensen met een beperking bij wonen, werken en vrije tijd. Als vergunde zorgaanbieder geven we graag mee kleur aan je leven.
Syntra Midden-Vlaanderen
Ghent
Lesopdracht begeleider in de kinderopvang. Onze jongeren in de leertijd volgen 1 dag per week les op de campus. 1/2 dag bij jou, 1/2 dag bij de leerkracht PAV.
vzw Sudbury
Ghent
Sudbury School Gent is een democratische school voor zelfsturend leren. We vertrekken van het uitgangspunt dat kinderen en jongeren graag leren, zolang we hen…
Dhr. Karel Schotsaert
Aalst
Als begeleider Zorgzame Buurt sta je in voor een goede planning en opvolging van een 20-tal arbeidszorgmedewerkers. De activiteiten van een team coördineren.
Mevr. Nathalie Van Londersele
Geraardsbergen
Onder directe leiding van de productieverantwoordelijke sta je, samen met het begeleidersteam, in voor de dagelijkse productie ter plaatse bij onze klant.
Multifunctioneel Centrum Sint-Gregorius
Gentbrugge
Voor de begeleiding van een weekendwerking bestaande uit kinderen en jongeren met een auditieve beperking, een gedrags- en emotionele stoornis en…
Lieve De Clercq
Merelbeke
Wij zoeken een begeleider die als een echte coach zijn medewerkers zal begeleiden in het productieproces van één van onze klanten. 3,5t en max. 8 plaatsen.
MOZAIEK
Oostakker
Je neemt de verantwoordelijkheid op voor alle aspecten van woonondersteuning: De verzorging, begeleiding en het algemeen welzijn van onze bewoners.
Dhr. Wim Vandendriessche
Eeklo
Dan ben jij de geknipte begeleider voor Pro Natura. Als begeleider sta je in voor het ondersteunen van onze arbeidszorgmedewerkers bij het uitvoeren van groen-…
Multifunctioneel Centrum Sint-Gregorius
Gentbrugge
Voor de begeleiding van een leefgroep (verblijf en dagopvang) bestaande uit 11 à 12 cliënten (tussen 6 en 18 jaar) met een gedrags- en emotionele stoornis zijn…