Bekister jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
U zult deel uitmaken van onze buitenploeg bij B&D Systems bvba, ons nevenbedrijf voor het plaatsen van betonkelders.
Je hebt ervaring als bekister. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren bekister. Dit om een bestaand team te versterken.
Je hebt al relevante ervaring als bekister; Voor een bedrijf regio Leuven zoeken we een kandidaat die aan de slag wil gaan als bekister.
Je kan reeds enkele jaren ervaring als bekister voorleggen. Voor onze kalnt actief in grote renovatieprojecten zijn we op zoek naar een beskister met enkele…
Heb jij ervaring als bekister? Als betonarbeider – bekister sta je in voor het bekisten van prefab-beton elementen. En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Bekister of ervaring in deze branche- In het bezit van een rijbewijs B en eigen wagen. Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Wat wij van jou vragen:
De groep is een stabiel bouwbedrijf dat kwaliteit wil leveren. Hun succes is daarom sterk afhankelijk van hun medewerkers. Je bent stipt op tijd op het werk.
Je hebt al heel wat ervaring als bekister op grotere werven en restauraties, traditionele bekistingswerken kennen voor jou geen geheimen.
Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende…
JobTalent
Rumst
Bekisten van prefab-beton elementen - Je kan goed overweg met een rolbrug, zaagmachine, hamer, vlechttang, slijpmachine of wilt dit leren.