Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Bekister jobs in Zaventem

Page 1 of 33 jobs
Je hebt ervaring als bekister. Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren bekister. Dit om een bestaand team te versterken.
Bekister of ervaring in deze branche- In het bezit van een rijbewijs B en eigen wagen. Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Wat wij van jou vragen:
Onderstaande eigenschappen zijn broodnodig als bekister: Voor de vacature van Bekister krijg je heel wat taken toegewezen. Een eenvoudig bouwkundig plan lezen.
Je hebt al heel wat ervaring als bekister op grotere werven en restauraties, traditionele bekistingswerken kennen voor jou geen geheimen.
De groep is een stabiel bouwbedrijf dat kwaliteit wil leveren. Hun succes is daarom sterk afhankelijk van hun medewerkers. Je bent stipt op tijd op het werk.
Xtra Interim
Asse
Voor een familiebedrijf uit het Brusselse die zowel kleine, grote als appartementsgebouwen bouwen zijn wij op zoek naar een metser/bekister.
Je kan reeds enkele jaren ervaring als bekister voorleggen. Voor onze kalnt actief in grote renovatieprojecten zijn we op zoek naar een beskister met enkele…
Heb jij ervaring als bekister? Als betonarbeider – bekister sta je in voor het bekisten van prefab-beton elementen. En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Qjobs
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Voor onze klant gelegen te Onze Lieve Vrouw Waver zijn wij dringend op zoek naar een betonarbeider/bekister. In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.
Voor een bedrijf in de regio Putte zijn we dringend op zoek naar bekisters voor prefabbeton. Je zal onder andere instaan voor het voorbereiden van de…