Betaalde Opleiding jobs in Leuven

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 76 jobs
€1.892 - €2.603 per maand
Je kan opleiding volgen om je professioneel te ontwikkelen. Wat houdt de job in? Je bent verantwoordelijk voor de materiaalverwerking in de bibliotheek:
Voedselteams vzw
Leuven
Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig door naschoolse opleiding, bijscholing en/of ervaring. December 2019 of in overleg te bepalen.
€1.927 - €3.122 per maand
Je kan opleiding volgen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je volgde een volledige opleiding over podium- of theatertechnieken (specialisatie…
VZW KinderKuren (Kinderopvang Leuven)
Leuven
Een gerichte opleiding als educatief kinderwerker of een andere door Kind en Gezin erkende opleiding is een voordeel. Klik op de volgende link voor ons filmpje:
IGO
Holsbeek
Wegens uitbreiding van onze dienstverlening zijn we op zoek naar een medewerker voor één of meerdere (woon)projecten binnen het team Omgeving (Wonen, Energie,…
Enabel - Juniorprogramma
Brussels
Je bent jonger dan 31 en je wil je talent zinvol inzetten? Dan is het Juniorprogramma geknipt voor jou. Het biedt jou de kans om één tot twee jaar te gaan…
South Research
Leuven
Ten minste vijf jaar professionele ervaring in consultancy in de werkdomeinen van South Research (participatief projectmanagement, evaluaties, organisatorische…
GTB vzw
Leuven
Je gelooft in de IPS-methodiek en wil je engageren tot opleiding hierin. Wij zoeken een jobcoach met goesting voor de regio Halle, Asse, Vilvoorde.
Aandacht voor ontwikkeling, opleiding en groei binnen de ManpowerGroup. Verder heb je recht op een betaalde ADV-dag per maand. Contract for an indefinite term.
Job in 2-ploegen, 6 betaalde adv-dagen op jaarbasis. U staat in voor het inpakken van afgewerkte producten in dozen die bestemd zijn voor de klanten.