Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,129 jobs
STANLEY Security, onderdeel van Stanley Black & Decker, is de wereldleider op het gebied van commerciële elektronische beveiliging voor toonaangevende retailers…
Als soldaat force protection maak je deel uit van een eenheid die instaat voor de beveiliging van een luchtmachtbasis.
Federale Politie
Belgium
A déterminer en fonction de la date de début de la formation de base dans une école de police instituée. Veiller à la sécurisation d’infrastructures.
Je geeft steun tijdens het uitvoeren van luchtverdedigingsmissies voor de beveiliging van het nationale grondgebied.
New Balance
Maasmechelen
Beveiliging labels toevoegen en verwijderen (indien aanwezig); New Balance was founded on one simple maxim: We were born to move.
Als sectiecommandant force protection neem je deel aan de beveiliging van een luchtmachtbasis. Na een specifieke vorming die bestaat uit het verwerven van…
Ceratec NV/SA
Ploegsteert
Als technicus beveiliging heb je een dienstwagen, GSM en laptop ter beschikking. Je hebt bij voorkeur een diploma beveiliging installatie & onderhoud of bent…
Hoe gaat ADO Icarus om met persoonsgegevens? Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving rond privacy van kracht, gekend onder de. Je kan onze DPO contacteren op:
Evolta
Belgium
Je werkt mee aan het ontwerp van technische installaties (elektriciteit, HVAC, beveiliging, sanitair, liften, sprinklers, ...). Je bent leergierig en inventief.
Covestro
Antwerp (city)
De site, waar je mede voor de beveiliging in zal staan, ligt in de Antwerpse haven en er zijn meerdere “Seveso” -bedrijven op gevestigd.