Post your CV - It only takes a few seconds

Bibliotheek jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 18 jobs
Je beheert de originele contracten en de juridische bibliotheek met precedenten/belangrijke vonnissen en arresten; Je volgt zelfstandig de dossiers m.b.t.
Als BIM Expert maak je 3D-componenten, voeg je bouwdelen toe aan de bouwdeel bibliotheek en koppel je objectgegevens t.b.v. In je rol als BIM Expert:
Solid Talent nv
Antwerp (city)
Je beheert de technische bibliotheek: Heb jij ervaring in de bouw sector of ben je bekend met bouwtechnische termen? Kan jij zelfstandig en proactief werken?
Voor onze vestiging te Wommelgem, zijn wij op zoek naar een startende BIM Modelleur om onze afdeling Buildings te versterken. Een greep uit jouw takenpakket:
Bright Potentials
Antwerp (city)
We zorgen voor een uitdagende job waar er tal van opleidingsmogelijkheden zijn en duidelijke groeikansen waarbij je ten alle tijden onze bibliotheek kan…
Agilitas
Mol
Dokter, pijnkliniek, winkel, bibliotheek, samen wandelen... Voor Herman, man van 67 jaar, zijn wij op zoek naar een persoonlijk assistent.
Gekkoo vzw
Antwerp (city)
De Spelbus is een mobiele spelotheek, een soort bibliotheek maar dan met speelgoed. Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige…
Atlas, integratie & inburgering Antwerpen
Antwerp (city)
Je begeleidt elke week of elke 2 weken een samenleesgroep in de bibliotheek van Deurne, Linkeroever, Luchtbal of Kiel. Werk je graag met een divers publiek?
Antwerp (city)
Dit universiteitsgebouw voorzien van bibliotheek, klaslokalen, auditoria, ontmoetings- en studeerruimtes zal gebruikt worden als living lab voor de…
CoderDojo Belgium vzw
Borgerhout
Zin om de nieuwe digitale generatie mee klaar te stomen? Heb je één zaterdag in de maand tijd om een held(in) te worden? Word jij de held(in) van onze coaches?